העברה לחפיסת גלולות חדשה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/03/2017 | 21:25 | מאת: זינה

היי אני השתמשתי 8 חודשים בכדורי יאז ואחרי חודש שמיני אחרי שסיימתי חסיפה מאלה עברתי מייד לקליר בלי הפסקה וההעברה בוצעה בזמן המחזור סיימתי חפיסה של קליר וסיימתי אותה ולא קיבלתי מחזור ועכשיו אני שבוע בלי גלולות ובלי מחזור האם אני מוגנת מהריון?

גם אם לא קבלת מחזור היית מוגנת מהריון היית צריכה להמשיך לחפיסת קלייר הבאה ברצף אם את כבר שבוע בלי גלולות אינך מוגנת והשתמשי באמצעי מניעה אחרים. במחזור הבא שיגיע התחילי שוב גלולות קלייר וקחי אותן ברצף כמו עם היאז בלי קשר אם יגיע מחזור או לא

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו