הופעת דימום בנטילת גלולות פמינט

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

01/05/2016 | 18:53 | מאת: רות

שלום רב, לקחתי 3 חפיסות של גלולות פמינט ברצף (בחבילה השלישית פיספתי כמה גלולות) באמצע החפיסה,לפני שבוע התחיל לי פתאום כתמים שהפכו לדימום קל שבא והולך שנמשך עד עכשיו. בנוסף היו לי התכווצויות ברגליים וכאבי בטן שחלפו. האם זה נגרם כתוצאה מכך ששכחתי כמה גלולות? האם זה נורמאלי שדימום בא והולך? כמה זמן זה אמור להמשך?

אם שכחת מספר גלולות הגיוני שיהיה דימום. אינך מוגנת כשבועיים לאחר שיכחת כדורים ויש להשתמש בעוד אמצעי מניעה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו