מניעת הריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/04/2016 | 10:55 | מאת: קארין

שלום לפני כמה חודשים ילדתי ולקחתי סרזט 3חפיסות ברצף היה לי מחזור בלתי רגיל ארוך מהרגיל ו תופעות לוואי גרועות. ניסיתי המון גלולות עוד לפני ההריון כולל התקן וכל מה שהרופאה הציעה לקחתי כלום לא היה לי טוב יש לציין שיש גם רקע במשפחה של דיכאון וקרישיות בדם. אני כרגע שומרת עם קונדום אבל אני נורא מפחדת שהתפקשש לנו מה אפשר לעשות? ואם יש פתרון אחר? יש לי ציין שאני בת 36

אם את מניקה הפתרון ההורמונלי זה או סרזט או מיקרולוט או התקן הורמונלי או לא הורמונלי או קונדומים

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו