שומנים בדם - טיגליצרידים

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

08/03/2006 | 09:27 | מאת: גנט

לפני זמן קצר נודע לי שיש לי עודף טיגליצרידים בדם. אשמח אם תוכלו להפנות אותי למאמרים בנושא, כי אין לי מושג מה מותר לי לאכול ומה לא. תודה רבה מראש גנט

http://www.hadassah.org.il/Hadassa/Heb_SubNavBar/Departments/Medical+Services/Nutrition+And+Diet/Healthy+Life+Style/CorrectNutritionAll/yam+tichonit.htm

08/03/2006 | 10:49 | מאת: חיפאית

גנט, תעשי חיפוש בפורום תזונה קלינית לפי - טריגליצרידים - תמצאי הרבה הודעות בנושא. מלבד זאת, כדאי שתתייעצי עם רופאת המשפחה, יש אפשרות עם הפנייה שלה לגשת לתזונאית ולקבל ייעוץ אישי, הצעה לתפריט המותאם לך באופן אישי. חיפאית

מנהל פורום התנהגות בריאותית