עזרה בבקשה!!

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

11/01/2006 | 14:00 | מאת: צוות האתר
שלום, אני בת 24 ,כרגע אני מחכה לתשובה לגבי משרה ,ואני מאד בלחץ,וכל זה יוצר אצלי התנהגות לקוייה באוכל והתנפלות על שוקולד בעיקר בגלל לחץ נפשי,בידיעה שאני אוכלת די מאוזן ורק דברים בריאים והמצב הידרדר בזמן האחרון. מזה שנה וחצי אני מתאמנת בחדר כושר.ועושה הרבה אירובי,ובתקופה הזו אני במשך היום אוכלת הרבה שטויות ובערב אני רצה לאימון שלי שזה(שני שיעורי אירובי ספינינג..)ואני מרגישה שחבל לי על אימון זה. אני סתם הולכת לשרוף קלוריות אלו,האם אני בכוונה עושה לעצמי רע?ופוגעת בסידור האוכל שלי? אני מנסה להתעסק בדברים אחרים כמו קריאת ספרים לצאת לסידורים.. אבל אני לא מצליחה להתרכז גם בזה ,אין לי מנוחה נפשית עד שאני אקבל משרה ואהיה מאורגנת בחיים שלי,האם זו התנהגות נורמלית? תירוץ? או שזה מוצדק? אשמח לקבל עזרה. תודה מראש.

שאם היית נוהגת אחרת היתה זו התנהגות לא נורמלית. את רק צריכה להתנפל בעדינות על השוקולד ודווקא לא לזנוח את הספורט משום שנפש בריאה בגוף בריא זה לא סתם אמירה וזה גם מקרין החוצה. בראיונות עבודה בטוח.

02/02/2006 | 17:12 | מאת: healthkeep

שלום דינה, יש הרצאה השבוע בנושא לחץ. בהרצאה יוצגו כמה פתרונות בנושא. ההרצאה בחינם, בתיאום מראש, healthkeep

מנהל פורום התנהגות בריאותית