כיצד לחזק את מערכת החיסון?

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

20/06/2012 | 11:12 | מאת: לין

שלום רב, עשיתי לאחרונה בדיקות דם כלליות והם יצאו תקינות. אני בחורה צעירה 28 אוכלת בריא אין משקל יתר,מטופלת פעם בחודש ברפקסולוגיה/שיאצו. הרבה מחלות וירליות ,נדבקת מהר,מתקררת לעיתים תכופות. האם כדי להתחיל ליטול ויטמנים (קומפלט) למרות שבדיקות דם תקינות?האם ויטמנים יכולים לעשות גם נזק? אם לא,איך ניתן לחזק את המערכת החיסונית? תודה

כדי לראות את רמות הויטמים D. בטוח חסר. אז יש לקחת ויטמין D3 בכמות של 5000 יחידות בינלאומיות ליום עד לכניסה לטווח מדידה של 50-70. ויטמינים יכולים לגרום נזק בעודף כמו גם בחוסר ולקחת סתם כשאין חוסר, זה קצת לא אחראי. בדיקות הדם התקינות לכאורה הן בדיקות חסר ולרוב אינן מצביעות על בעיה מיוחדת. חשוב מאוד לבדוק רמות ויטמין D, ויטמין B12, מגנזיום, ברזל ודומיהם.

מנהל פורום התנהגות בריאותית