עייפות כרונית

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

26/02/2009 | 10:04 | מאת: רינה

אני בת 39 ללא מחזור כבר כמה שנים שוקלת 49, גובה 155. עובדת מספר שעות ביום. אין ילדים. נשואה סובלת מעייפות כרונית, בלתי מוסברת. ישנה טוב בלילה. יחסית לא עושה עבודות פיזיות או ארוכות. אחרי שנת לילה מתעוררת עייפה. ברגע שמתיישבת ישר נרדמת. איך אשפר לדעת אם זה משהו פסיכולוגי או פיזי? ואיך אפשר לגלות מה הסיבה. תודה

לבדוק תפקוד בלוטת התריס וחוסר בויטמין B12. עם הגיל חלה ירידה בכמות ה-B12 ובספיגה של הויטמין הזה. אין שום בעיה לתסף בויטמין הזה ואפילו אם לוקחים מנת יתר, היתר נפלט בשתן. אז להתחיל בבדיקות דם ולרוב התיסוף מונע את העייפות הזו. מצד שני, אנחנו חיים בעידן עייף, עידן בו כולנו רצים מהר כדי להגיע לכלום, נמצאים במתח מתמיד ולחץ בלתי פוסק. כדאי גם לאכול מספר אגוזי ברזיל ביום, המכילים סלניום וזה רעיון טוב בכלל לבריאות טובה.

03/05/2009 | 12:51 | מאת: מתנהלת

יש מקרים של הפסקת נשימה בשינה, כשבעצם מתעוררים המון פעמים בלילה ולא זוכרים את זה, ולכן נרדמים במשך היום. נדמה לי שאפשר לקבל הפנייה מרופא המשפחה. בהצלחה!

11/08/2009 | 23:34 | מאת: nat

רינה, שלום רב ההודעה שלך מפברואר, שאלה האם העייפות פחתה? אני גם סבלתי מעייפות יתר ואכן מצאתי לי מוצר שעוזר לי לשמור על עירונות. אם תגלי עיניין, אשמח לשלוח לך את המידע על המוצר למייל האישי שלך בברכה, נטלי

האם ייתכן שיש מה להסתיר?

מנהל פורום התנהגות בריאותית