גלוקוז נמוך, שומנים גבוה

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

23/09/2008 | 03:24 | מאת: כולסטרול

מבדיקת דם שערכתי- ערך הגלוקוז נמוך - בתחתית הנומה, והשומנים בדם גבוה מעבר לנורמה. מה עושים?

היה עוזר לתת כאן את הערכים משום שמה שנראה גבוה ונמוך אינו תמיד כזה. בהחלט לא פונים מיד לעצות סבתא, לא מתחילים לזלול סוכר ולא פונים למאכלים עם אפס שומן.

11/02/2009 | 21:49 | מאת: שלומית מדרום

ערכתי לביתי בת 4 ן-3 חודשים בד' סוכר והתוצאה היא 58 בצום מה עושים ? האם צריך לשמור ולאכול אוכל מסויים אן שלא צריך לחשוש ולהמשיך בחיים רגילים מבקשת יעוץ אציין שאני מודאגת מאוד

11/02/2009 | 21:51 | מאת: שלומית מדרום

ערכתי לביתי בת 4 ן-3 חודשים בד' סוכר והתוצאה היא 58 בצום מה עושים ? האם צריך לשמור ולאכול אוכל מסויים אן שלא צריך לחשוש ולהמשיך בחיים רגילים מבקשת יעוץ אציין שאני מודאגת מאוד

19/11/2009 | 21:53 | מאת: נודליה לוי

במקביל להנחיות הרופא כדאי לך לשתות חליטת עלי זית כמה פעמים ביום זו שיטה עתיקה להורדת שומנים בדם. לא מזיק ורק מועיל. כמובן, בנוסף ולא במקום הוראות הרפואיות שתקבל.

מנהל פורום התנהגות בריאותית