שאלה לגבי רמת גלוקוז בדם

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

12/05/2008 | 14:05 | מאת: איציק

בבדיקת דם כללית אחרונה שעשיתי ,ערך הגלוקוז בדם היה 135.94 ,שזה ערך גבוה, אני אעשה עוד בדיקה חוזרת, כי יכול להיות ששכחתי ואכלתי משהו בערב לפני הבדיקה, ולכן הצום לא היה מושלם, מה מומלץ כדי להוריד את רמות הגלוקוז האלה?

אפשר כמוןב צום ארוך יותר, דבר שירמה את הבדיקה ויוביל לתוצאה שגויה. מובן מאליו, ששום מאכל לא מוריד את ערכי הגלוקוז. יש מאכלים שמעלים פחות. השאל היא, אם אתה רוצה לרמות את הבדיקה. כל הרעיון הוא לקבל תוצאת אמת. התוצאה שאותה קיבלת מראה על קדם-סוכרת. זה לא אמור לנחם אותך, אבל בהחלט לא להבהיל. אם אתה במשקל יתר, הורדת המשקל תוריד את ערכי הסוכר למצב נורמלי. אמור לי מה המצב אצלך ולמה בכלל עשית בדיקות דם ובנוסף כאלה של גלוקוז.

12/05/2008 | 18:10 | מאת: איציק

המשקל שלי הוא משקל תקין, אין לי עודף משקל, מה שכן אני הייתי עם חום גבוה וסיימתי אנטיביוטיקה, כ5 ימים לפני הבדיקה,

מנהל פורום התנהגות בריאותית