התזונה והפעילות היומיומית שלי

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

18/12/2006 | 09:22 | מאת: dali

אני בת 28, 175 ס"מ, 56 ק"ג, עושה כמעט מדי יום ריצה קלה כ- 30 דקות. בנוסף הולכת לא מעט ברגל במהלך היום - כ 30 דקות תוך עבודתי. מקפידה על מזון בריא יש הסבורים שאני רזה מדי וצריכה להשמין. אני חשה שנראית בסדר, רזה, אך כמו שצריך ולא מדי. לא רוצה לרזות עוד ולא להשמין. רציתי לדעת מהי כמות הקלוריות הרצוייה בשבילי. בנוסף - דוגמא לתפריט יומי - האם הוא בסדר ומספק את הנדרש לגוף? בוקר - כוס אורז מלא+עדשים+4 כפות טחינה+2 כפות שמן זית+עגבניה+מלפפון צהריים - 3 סוגי פירות ערב - ביצה מבושלת+200 גר גבינה+פלפל +שמן זית בנוסף - שותה מים מינרלים+תה עם חלב ללא סוכר+2 נס קפה ללא סוכר. עוף / דגים -פעמיים בשבוע לערך האם התפריט תקין ומספק?

צריך לבדוק את זה לפי ה-BMI שזה היחס בין מסת הגוף לגובה בקופ"ח. לכאורה את אוכלת מעט מדי, אבל אם את מרגישה באמת טוב ולא נצפו חוסרים של ויטמינים ומינרלים בבדיקות דם, שימותו הקנאים.

מנהל פורום התנהגות בריאותית