תוכנית 90 ימים???

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

22/08/2006 | 14:23 | מאת: יעל

מורי שלום לפני כמה ימים ראיתי בתוכנית של אופרה בטלביזיה אישה בת 42 שלפי מצבה הבריאותי היא בת 56.... גם אני בת 42 ומרגישה כמו בת 62 ....(15 קילו עודף וכושר גופני ירוד מאוד) היו שם שני רופאים שנתנו לה תוכנית הבראה של 90 יום אוכל בריא , יוגה , 30 דקות הליכה ביום ועוד...אחרי 90 יום היא הרגישה מצויין ונראתה מצויין...גם אני רוצה!!!! אולי אתה יכול להפנות אותי לתוכנית כזו , או לאתר כזה באינטרנט, חשוב לי, העזרה והליווי לאורך הדרך תודה מראש יעל

יש כאלה הקוראים בעיתון שיש מחשב מעולה העולה 2500 ש"ח, כולל מסך. הם מגיעים לחנות המחשבים השכונתית ושם מציעים להן מחשב דומה ב-4500 ש"ח. אבל זה מהעיתון עולה 2500, מוחה הקונה. לך תקנה מהעיתון, עונה בעל חנות המחשבים. ועכשיו ברצינות: עודף משקל, תזונה לא נכונה וחוסר פעילות גופנית הם באמת רעה חולה, תרתי משמע. גם תוכניות טלוויזיה כמו של אופרה או רפי גינת מלווות במומחים והשגחה צמודה ואין פלא שיש הרזיה וחיוכים מקיר לקיר. בבית זה הרבה יותר קשה. אבל אם תתחילי ללכת כל יום, תורידי את כל הנשנושים, תתחלי לאכול מסודר, שזה אומר מרווח של שעתיים וחצי בין ארוחה לארוחה קטנה כגדולה, כשבכל ארוחה גדולה רק צלחת אחת, כבר מחר תרגישי שעשית אולי צעד קטן לאנושות, אבל צעד ענקי לעצמך. ואזהרה: לווי עצמך בדיאטנית ואל תרגישי ייאוש אם בהתחלה לא תרדי גרם במשקל. הגוף מתקשה בהתחלה לוותר על שומניו ולא מבין רמזים. אט אט הגוף יתחיל לפרק שומן ויבנה רקמת שריר הכבדה מהשומן. לאחר מכן, השריר יתחיל לצרוך אנרגיה גדולה יותר, שאת לא תתני לו, והשומן יתחיל להתפרק. זה ייקח זמן - לפחות 90 יום.

מנהל פורום התנהגות בריאותית