אימון כושר ואקנה?

דיון מתוך פורום  התנהגות בריאותית

18/07/2006 | 17:49 | מאת: benzi

שלום רב אני בן 25 וחצי לאחרונה התחלתי להתאמן בבית שלי לסירוגין יום כן יום לא כשעה כל פעם כפיפות בטן משקולות ושכיבות סמיכה אני אומנם לא מזיע כל כך באימון קצת אולי , אבל לא הצלחתי להבין למה אחרי האימון במצח שלי מופיעים פצעים? ולפעמיםאחד או שניים בפנים. האם יש קשר בין האימון לפצעים באיזור הפנים? אם כן האם יש דרך למנוע זאת ע"י תוסף או תזונה מתאימה? ואם לא אז לא נורא בסה"כ אני מתאמן שלושה שבועות לא ביג דיל,אומנם אהבתי את זה שכבר התחלתי לראות קצת תוצאות אבל עדיין אם אין דרך למנוע את זה אני מעדיף לחיות בלי כושר חשוב לי לציין שהפנים שלי ברוב הזמן רגילות בלי פצעים. תודה על העזרה

וכושר אכן מעלה את החום בקיץ כמו שלנו. דאג לפנים נקיות והוסף קרם לחות עדין. בכל מקרה, הכושר קריטי למניעת מחלות ותחושה טובה. התמד בזה ככל יכולתך.

מנהל פורום התנהגות בריאותית