פריחה של ילדה -דחוף

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

18/11/2004 | 20:51 | מאת: אליעזר

ערב טוב, ביתי בת 6.5 שנים. לא רגישה לפנצילין. תלונה על כאבי גרון ביום שני , קיבלה מוקסיפן. לאחר 6 שעות מהמנה הראשונה הופיעה פריחה נרחבת ומצופפת בישבן ועלתה לכיוון הגב. הפצעונים נראים כמו פצעי בגרות עם ראש סיכה מוגלתית. הופסק המוקסיפן והתחיל טיפול עם סידאלין +משחה אפלומיצין .המעניין שהפריחה מרוכזת בישבן, ואין התפשטות לעבר מקומות אחרים בגוף, ברוך השם. א. מה דעתך על הטיפול? ב. האם ממליץ על בדיקות נוספות (דם, צואה וכו?) ג. איזה תרופות לבליעה ו/או במשחות היית ממליץ? בברכה

01/01/2005 | 22:53 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

מצטער על התשובה המאוחרת וסביר להניח שכבר קיבלתם טיפול אם ברצונך לפנות שוב אשמח לעזור

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור