הופעת "נקודות שומן"

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

18/11/2004 | 17:45 | מאת: אני

שמתי לב שלפני כמה זמן הופיעו לי באיזור הצואר והפנים נקודות שומן קטנות.. פניתי לרופא עור והוא הסיר לי אותן עם מי "אש או אני לא יודעת מה השם של החומר שממיס אותן.. זה כאב והשאיר כתמים על העור.. עכשיו השומנים שנמצאים ליד הלסת והפנים נשארו כי אני פוחדת להסיר אותן שמא יהיה לי צלקות וכתמים מהחומר בפנים.. האם ניתן לטפל בזה אצל קוסמטיקאית או בכלל ממה זה נובע.. הרופא אמר שנידבקתי ממישהו ושזה כמובן יכול לעבור לאחרים שנמצאים במגע איתי מהי תופעה זו?

01/01/2005 | 22:51 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

קשה על סמך התאור בלבד ואולם אם נמסר לך שהנגעים מדבקים קימות שתי אפשרויות שמדובר ביבלות או במולוסקום והנגעים הנל יחלפו גם ללא טיפול הטיפול חיב להעשות רק עיי רופא עור

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור