אפטות

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

27/04/2006 | 19:20 | מאת: קובי

ערב טוב, במהלך התקופה האחרונה (כ 6 חודשים) הנני סובל מאפטות בפה בתדירות שבועית כמעט. בעבר סבלתי מאפטות בפה אך בתדירות הרבה יותר נמוכה ( בעיקר בגיל התיכון) השתמשתי בכל התכשירים, תרופות ותרופות סבתא שאני מכיר אך ללא הועיל. הגעתי למצב שבו קשה לי לדבר, לאכול ואף לנפיחות בפה. אני כבר נואש אנא עזרו לי תודה

21/05/2006 | 19:02 | מאת: ד"ר אשר יהב

לאחרונה נמצא שאפשר לטפל ביעילות בבעיה שלך בעזרת תרופות מסוגים מסוימים דרך הפה . הטיפול מיועד לכאלה כמוך שסובלים קשות ובאופן מתמיד מפצעים.אחרי קורס כזה של תרופה הנמשך חודש או חודשיים- יש לחולה שקט שנמשך בדרך כלל חצי שנה , שנה או אף יותר.

22/05/2006 | 12:17 | מאת: גלית

שלום. ביתי בת שנתיים וחצי לפני כחודשיים יצאו לה פצעים מסביב לפה שהוגדרו לפי הרופאים הרפס.לפני כחודש יצאו לה פצעים על הלשון שהוגדרו כאפטות.לפני כשבוע חזרו הפצעים על הלשון והים מתחילים גם בזוית הפה.יש לציין שכל הופעת פצע גורם לאי נוכות אצל ביתי וכמו כן לוקח הרבה זמן עד שהם עוברים כשבועים לפחות.האם אני צריכה להסתפק בדעת הרופאים שאין מה לעשות והאם תדירות הופעת הפצעים היא נורמלית או מעידה על משהו? תודה מראש גלית

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור