בעיות בעור

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

17/03/2006 | 00:09 | מאת: מירב

ילדתי בת 6 חודשים סובלת מגירוד ממושך מאחורי האזניים הפנים לעיתים יש פריחה בבטן של פצעונים קטנים הרופא נתן שמן אמבט ואמר שיש לשמן אותה לאחר המקלחת עם גונסון והביא לה טיפות פנסטיל 4 טיפות בטיפת חלב המליצו על המשחה. אכן אני עושה כך יש לה יובש באוזניים והעור ממש מתקלף. היא ממש מוטרדת בלילות במיוחד וכך אנו ואנחנו לא יודעים מה לעשות? האם זה דבר אופייני לתינוקות או שזה אסטמה של עור ?

17/03/2006 | 18:20 | מאת: ד"ר אשר יהב

מהתאור שלך זה אכן יכול להתאים ל"אסטמה של העור" אני מציע שתפני למומחה מוסמך .

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור