חתכים בידיים וברגליים

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

13/03/2006 | 12:11 | מאת: דנה

כפות הרגליים בעלי עור קשה מאוד וחתכים כואבים ולעיתים מדממים. לאחרונה החלו החתכים בכפות הידיים. אני מטופלת אצל רופא עור בדרמובט ובסליקרן המצב לא משתפר. בעבר הייתי אצל מספר רופאי עור. הרופא הנוכחי עפ"י בדיקה ויזואלית אמר פסוריאזיס. האם ישנה דרך להקל על המצב האם תתכן החמרה.

13/03/2006 | 12:53 | מאת: ד"ר אשר יהב

כמעט תמיד יש דרך להקל על המצב ולהפחית את הסבל גם כאשר לא יכולים לרפא לחלוטין את המחלה ! אם אכן את סובלת מפסוריאזיס - הרי שישנן דרכים נוספות , טיפולים נוספים , ומשחות נוספות שאפשר להעזר בהן בכדי להקל על מצבך .

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור