כתמים על העור בהריון

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

10/03/2006 | 14:04 | מאת: ענת

שבת שלום, אני בשליש האחרון להריוני השני. לאחרונה אני שמה לב שהנמשים בפנים נהיו כהים יותר. כמו כן יש לי כתמים חומים באזור "השפם" מקריאה בספרים הבנתי שזו תופעה מוכרת בהריון (למרות שלי זה חדש) האם זה נעלם לאחר הלידה או נשאר? מה לעשות? תודה

13/03/2006 | 12:56 | מאת: ד"ר אשר יהב

בהרבה מקרים זה לא נעלם לחלוטין גם אחרי הלידה גם אם יכול להיות שיפור חלקי . אם זה לא ייעלם לך אחרי הלידה - אזי את יכולה לפנות למומחה שיוכל להתאים עבורך משחות מיוחדות אשר יכולות ברוב המקרים לשפר מאוד את המצב אם לא להעלים את התופעה לחלוטין .

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור