אסטמה של העור

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

26/02/2006 | 11:44 | מאת: תמר

שלום, בתי בת ה-5 וחצי סובלת מאסטמה של העור. המלחה תורשתית וסובלים ממנה בעלי, אחיו ואביו. בעקרון הילדה "פורחת" בעונות מעבר, אבל השנה יש לה פריחה בבטן שנמשכת כבר לאורך כל החורף. ניסינו רפואה סינית והומאופטיה. היינו גם אצל רופא עור של הקופה אבל הוא לא נתן כלום. אשמח לקבל עצות להקלה וכן שמות של רופאים מומחים בתחום שיוכלו לעזור לנו. תודה, תמר

03/03/2006 | 21:42 | מאת: ד"ר אשר יהב

טיפול טבעוני או הומאופטי אינו פותר בעיה כזו . אם רופא העור שלך לא עזר לילדה אזי צריך לבחליף אותו .

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור