אלידל

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

04/10/2005 | 12:52 | מאת: דני

שלום אני בן 24, בריא בדר"כ. סובל כשנתיים מדרמטיטיס באזור פי הטבעת והמפסעה. ניסיתי את כל הטיפולים: סבונים, קרמים, משחות עם סטרואידים- הדבר היחיד שעזר, אך השתמשתי בו כבר זמן רב וההשפעה מתחילה לפוג, בנוסף הומלץ לי לא השתמש במשחה זמן רב. למעט זה שום דבר לא עזר. מה שנישאר זה הטיפול באלידל. האפ.די.איי קבע שהמשחה מסרטנת ולאחר מכן חזרו בהם. 1. מה דעתך, האם כדאי להשתמש במשחה? 2. האם הטיפול באלידל יעיל כמו הטיפול במשחות סטרואידיות אחרות? 3. האם העור מתמכר לטיפול כמו במשחות סטרואידיות? תודה מראש...

06/10/2005 | 17:41 | מאת: ד"ר אשר יהב

אלידל זה טיפול מצוין בשביל הבעיה שלך. מאחר והשטח הנגוע הוא מאוד מצומצם - אזי אין לך מה לחשוש מתופעות לוואי.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור