נגישות
נגישות

בעית עור lichen planus

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

08/09/2005 | 23:13 | מאת: אנה

הובחן אצלי מחלת lichen planus אשר מתפשת מאוד קשה בכל הגוף מגרדת ונוטה להפרטרופיות מזה כחצי שנה התנסתי בכל המשחות האפשריות אבל זה לא עזר הרופא הציע לקיחת כדורים אשר פוגעות בפוריות ולכן פסלתי הרופא מציע כעת טיפול ב PUVA א. האים טיפול זה יש בו סכנה כלשהי כגון סרטן לאחר פרק זמן מסויים ב. האים המחלה שלי היא סרטנית? ג. האים קיים טיפול אחר יותר טוב ופחות מסוכן ד. האים טיפולים אלו משארים סימנים בגוף תודה אנה

לקריאה נוספת והעמקה

ליכן פלאנוס אינו מחלה סרטנית בשום אופן! PUVA יכולה אחרי טיפולים מרובים לעודד התפתחות של גידולים סרטניים בעור. ישנו טיפול נוסף שהרבה רופאים לא מודעים לו. הוא מבוסס על כדורים מסוימיםשהם סוג של אנטיביוטיקה. הם אינם מסוכנים ולא פוגעים בפוריות. כמובן שלא מומלץ לקחת אותם אם את בהריון.הם גורמים לרמיסיה ממושכת אם לא להעלמות שלמה של המחלהוזאת באחוז גבוה של המקרים

16/09/2005 | 22:51 | מאת: אנה

אני רוצה לדעת אם אפשר להיות בהריון כשיש את המחלה. יש לי כרגע את המחלה ואני לא לוקחת שום טיפול, מתי יש אפשרות שהמחלה תיעלם? אם ביכלל. זה מאוד מאוד מגרד עד שיוצא לי אפילו דם מגירוד. האם יש קרם או תרופה שתקל על הגרוד? כמה טיפולים של PUVA אפשר לעשות ללא סיכון לסרטן העור?

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור