נגישות
נגישות

פילינג לאחר רואקיוטן

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

04/09/2005 | 00:28 | מאת: רונית

שלום, רציתי בבקשה לדעת כמה זמן מומלץ להמתין לאחר טיפול ברואקיוטן עד לביצוע פילינג עמוק. האם 9 חודשים זה מרווח בטוח? יש לציין שיש לי עדיין קצת יובש המאפיין רואקיוטן בפנים ובשפתיים. שאלה נוספת: האם ניתן לבדוק רגישות לאנטיביוטיקה בה משתמשים בטיפול בפילנג או לבצע טסטים על העור? משום שמנסיון שלי כל חתך או פצע שהיו לי בפנים (גם ללא קשר לאקנה) היו מזדהמים מאוד בקלות. האם זה מהווה סיכון או שזה רק נדמה לי? תודה רבה מראש

לקריאה נוספת והעמקה

חודשיים זה מספיק.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור