גירוד בקרקפת

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

02/09/2005 | 10:39 | מאת: ציפי

בתקופה האחרונה אני סובלת מגירוד בשיער - בדקתי מספר פעמים אולי נדבקתי בכינים ולשווא. מצאתי רק קשקשים והמון ! השתמשתי בשני סוגים שונים של שמפו נגד קשקשים אבל הקשקשים לא מפסיקים (וגם הקשקשים ). ממה זה יכול להיות ? ( אם יש אפשרות לפרט אשמח מאוד לידיעה כללית לקראת מה אני הולכת . זה מאוד !! מציק וגם לא נעים כשנמצאים ליד אנשים . ביומיים האחרונים גיליתי שגם בני בן שנתיים וחצי מגרד ללא סיבה האם אולי החום משפיע ? (בבית יש מזגן ) למי עלי לפנות לברור? והאם יש הסברים לתופעה כזו ? תודה מראש ושבת שלום.

02/09/2005 | 18:11 | מאת: ד"ר אשר יהב

זה יכול להיות תוצאה של סוג של "פטרייה" או/ואקזמה בקרקפת. אם 2 התכשירים שקבלת לא עזרו לך- אזי יש תכשירים נוספים ואחד מהם חייב לפתור לך את הבעיה. מה שכן תצטרכי להשתמש באותו תכשיר באופן קבוע.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור