rteuyi ubahr, ahgr

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

28/08/2005 | 22:27 | מאת: תום

אני משתמש בראקוטן כבר חודש ושבועיים ומאז השבוע השני של השימוש הקרקפת שלי מתייבשת ממש הרבה ויש לי המון קשקשים. בנוסף לתופעות אלה שאיתן אני מוכן להתמודד, באמצעות שמפו נגד קשקשים, החלה נשירת שיער ברמה, שמבחינתי, הינה יוצאת דופן- כל פעם שאני חופף את הראש או שם קרם לחות נשארות לי על הידיים כ 15 שיערות- זה קורה כ 3 פעמים ביום. מצב זה מאוד מטריד אותי, אני רק בן 20, והייתי שמח לדעת מה ניתן לעשות במצב שכזה.

29/08/2005 | 12:07 | מאת: ד"ר אשר יהב

נשירת שיער מוגברת יכולה להיות עקב הטיפול ברואקוטאן ואם כךהדבר הרי שזה הפיך וברגע שתסיים את הטיפול זה יסתדר.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור