נשירת אצל נשים-רמת טסטוסטרון גבוה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

24/08/2005 | 10:26 | מאת: טלי

שלום, עשיתי בדיקת דם ומצאו שרק ערך אחד אצלי גבוהה מהתקין:רמת טסטוסטרון בדם 2.8H.אני סובלת כחודש מנשירת שיער גבוהה.השאלה שלי: א.מה הסיבה לרמה גבוהה של טסטוסטרון? ב.האם יש קשר בין נשירת שיער ליתר הורמון זה? מה הטיפול האפשרי? תודה מראש טלי

24/08/2005 | 16:11 | מאת: ד"ר אשר יהב

בהחלט יכול להיות קשר כזה אם יתברר שהתוצאה הנל אמיתית(ולא תוצאה של טעות של המעבדה למשל) כי אז את צריכה לפנות לאנדוקרינולוג עליו יהיה לבררמה גורם אצלך לעלייה בטסטוסטרון ומה הטיפול המתאים./

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור