סבוריאה של הקרקפת

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

18/07/2005 | 12:56 | מאת: ירדן

האם סבוריאה כזאת,שמתבטאת באדמומיות ,גרד,קשקשים ונשירה,נובעת מפיטריה?שמעתי שחידקי אצידופולוס והפחתה בצריכת סוכר עשויים להביא לסילוק הפיטריה ומתוך כך לסילוק הסימפטומים של הסבוריאה.לא השתמשתי בשמפו המיוחד לכך,ניזוראל למשל,כי הבנתי ששימוש בו עלול להביא בעצמו לנשירה.

18/07/2005 | 13:14 | מאת: ד"ר אשר יהב

השימוש בניזוראל שמפו יום יום איננו גורם לנשירה. אם חשבת שההפך נכון - אז זה בולשיט!!! הסבוראה אכן נגרמת ע"י פטריה מסוג שמר. התאוריה שלך על חיידקי אצידופילוס לא ידועה לי!

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור