נמשים/כתמי עור

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

17/07/2005 | 16:21 | מאת: מיכל

שלום, אני בעלת עור בהיר מאוד וחלומי הוא להשתזף.. שנה שעברה נשרפתי בכל גופי ולא יכולתי ללכת שבועיים היתי כולי אדומה (שכבתי בשמש עם שמן תינוקות [!!] בערך כ4 שעות זאת היתה טעות והקיץ הזה אני מתביישת בגופי בגלל שגילתי נמשים ברגליים זה כתמים בצבע חום בהיר כזה.. אני לא יודעת אולי זה כתמי שמש אבל בכל זאת, אני שונאת את זה מאוד!! יש לי גם כאלה בדיוק אבל גדוליםם בכתפיים ובידיים יש לי קצת קטנים וכל פעם שאני טיפה נישרפת נוצרים עוד!! ואני שמה קרם הגנה.. אז מה אני יכולה לעשות כדי -להשתזף- בשמש ולהשיג גוון כהה יותר מבלי להזיק לעור? דבר שני והכי חשוב.. האם יש דרך להיפטר לגמרי מהכתמים האלה?/הנמשים? תודה מראש זה נורא חשוב לי

17/07/2005 | 21:24 | מאת: ד"ר אשר יהב

את כנראה מאלה שלא יכולים להשתזף. ראשית זה לא יצליח ושנית זה יכול להיות מאוד מסוכן אם תתעקשי.את תוכלי להחשף בזהירות גדולה לשמש רק עם משחות מגן עם מקדם הגנה גבוה וגם זה רק בשעות אחרי הצהריים המאוחרות.להתפטר לחלוטין מן הנמשים זה לא קל וזה יכול לקרות רק אם תמנעי לחלוטין מחשיפה כלשהיא

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור