גירוד ברגל (לא בכף הרגל)

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

16/07/2005 | 09:28 | מאת: ב.ד

שלום יש לי גירוד בין הברך לכף הרגל מקום מסויים אחד שרק בו כל הזמן מגרד לי עד כדי שזה נראה כמו כוויה זה ממש נהיה סימן עגול ושחור שמגעיל לעיין הייתי אצל רופא עור הוא נתן לי כל מיני משחות ושום דבר לא עוזר מה זה יכול להיות ? הגרוד לא עוזב אותי ומשאיר סימנים מאוד מגעילים כמה שאני שמה קרם גוף תמיד אחרי הגרוד זה נראה יבש ומגעיל תודה על עזרתכם

16/07/2005 | 14:42 | מאת: ד"ר אשר יהב

אם רופא העור שלך לא עזר לך- אזי את אולי צריכה להחליף אותו. לצערי אין אפשרות להמליץ לך על טיפול באופן וירטואלי.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור