שיערות על הפין

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

10/07/2005 | 19:50 | מאת: רן

שלום אני בן 20, האם זה נורמלי שצומחות שיערות על הפין עצמו, כלומר מלבד מבסיס הפין צומחות גם מספר שערות "סוררות" בערך באמצע הפין. יש לציין שהשיערות יוצאות ממעין בלוטות קטנות. האם המצב כך אצל כולם? מה ניתן לעשות, האם קיימת משחה כלשהיא להסרת שיער זה לצמיתות, קצת מביך לעשות שם טיפול אפילציה? האם מריטה/גילוח יכולים להרע ולהאיץ את קצב הגדילה? תודה וסליחה על מספר השאלות הרב.

12/07/2005 | 12:36 | מאת: ד"ר אשר יהב

אין לך מה לדאוג ! זו וריאציה נורמאלית. העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה פשוט לא לעשות כלום!

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור