שלבקת חוגרת

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

03/07/2005 | 14:52 | מאת: מיואשת וכואבת

שלום רב לפני כשבוע אובחן אצלי שלבקת חוגרת. הרופא נתן לי כדורי זובירקס 800 מ"ג (5 פעמים ביום) וכדורי אלטרולט (פעמיים ביום). אני סובלת מכאבים עזים והכדורים אינם משככים את הכאבים. מה ניתן לעשות על מנת להקל את הכאב והאם הטיפול שציינתי מספק בכדי להירפא מהמחלה? כמה זמן עשוי להמשך הכאב? תודה רבה

04/07/2005 | 19:51 | מאת: ד"ר אשר יהב

הטיפול נגד הנגיף שאת מקבלת מספיק . השאלה היא אם התחילו בו מספיק מוקדם. אין אפשרות לדעת מראש כמה זמן יימשך הכאב. אם הכאב הוא קשה - אזי הרופא שלך יכול לרשום לך כדורים נגד כאבים ויש סוגים יותר ויותר חזקים. במקרים שכל זה לא עוזר - תבקשי שיפנו אותך למומחה לטיפול בכאב.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור