בת 30 ועדיים מתבגרת

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

01/07/2005 | 22:44 | מאת: ירדנה

אני בת 30 וסובלת מאקנה מאז צעירותי, בעבר לאיר שכל הכדורים לא עזרו קיבלתי ראוקוטן למשך עשרה חודשים אומנם היה שיפור אך זמני ושוב התחלתי לפרוח, אינני רוצה ומעוניינת לקבל שוב ראוקוטן מכיוון שאני בטיפולי פיריון, הפצעים מפריעים לי אסתטית וכואבים מאוד, אינני יודעת מה לעשות זה מפריע מאוד. לציין כי אני מקבלת פארילק בשל פרולקטין גבוה. מה עליי לעשות, האם להשלים עם העובדה שכל הזמו יהו לי פצעים?

03/07/2005 | 12:57 | מאת: ד"ר אשר יהב

לא את לא צריכה בשום אופן להשלים עם נוכחות הפצעים למרות שבמקרה כמו שלך הפתרון יותר קשה: ידוע מראש שדווקא המקרים שיש בהם בעיה הורמונאלית - רואקוטאן לא פותר את הבעיה! מצד שני אני מבין שאת מנסה להכנס להריון וכל עוד יש אפשרות שתכנסי להריון - יש תרופות שאי אפשר לתת לך!אך יש תרופות אחרות שכן אפשר;ולאחר שתלדי בשעה טובה - אפשר יהיה לתת לך טיפול יותר חזק. בכל מקרה את צריכה לפנות למומחה שיודע לפתור בעיות מסובכות כמו שלך.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור