בעיית עור במצח

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

29/06/2005 | 02:48 | מאת: תרופה למכה

שלום אני בחור כבן 18הסובל מזה כשנתיים בבעיה בעור המצח. באופן קבוע מופיעים לי קשקשים במצח וכל נגיעה קלה כדי להעיפם פשוט מגלה עוד ועוד עור מת שממש "דבוק" לי למצח. כל מקלחת בשבילי היא טרחה מכיוון שבכל פעם שהמצח בה במגע ממושך יחסית עם מים הוא מגלה שכבה של עור מת. זאת אומרת שאחרי שאני מניח מגבת על המצח כדי לספוג את המים, פשוט נוצרת על המצח שכבה לבנה של עור מת שעלי לעמול כדי להורידה ולהסתירה. אגב התופעה התפשתה גם לאף, אמנם לא באותה חומרה. לפני כשמונה חודשים הייתי אצל רופא המשפחה והוא נתן לי משחה שהפסיקה את התופעה אך אחרי שימוש של משהו כמו שבועיים התחילו להופיע לי עשרות פצעי אקנה על המצח ועקב כך הפסקתי את השימוש בה. לפני כחצי שנה לערך הלכתי לרופא עור מומחה שיעץ לי לנסות שילוב של שתיפת העור בסבון פנים ואחרי יבוש מריחה של קרם לחות, גם טיפול זה לא עזר וכמדומני אף לא שיפר את מצב העור. בקיצור אני אודה לכם מאוד מאוד מאוד אם תכלו לעזור לי למצוא פתרון לבעיה המטרידה! תודה.

29/06/2005 | 13:35 | מאת: ד"ר אשר יהב

כנראה שלא בקרת אצל רופא העור המתאים. אין ספק שאפקר ע"י טיפול הולם לפתור לך את הבעיה.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור