פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

28/06/2005 | 03:24 | מאת: אלון

שלום דר עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי הסבר שלך מה זה פסוריאזיס ואיך מקבלים את זה. אודה לך אם תסביר קצת על המחלה.

28/06/2005 | 11:28 | מאת: ד"ר אשר יהב

פסוריזיס היא מחלת עור כרונית עם מרכיב די חזק של תורשה. המחלה מאופיינת ע"י הופעת רבדים של אודם וקשקשת על חלקי גוף שונים.בערך 2% מכל האוכלוסיה נגוע.למזלנו הרום הגדול יחסית הם מקרים יחסית קלים שבהם השטח הנגוע יחסית קטן.במיעוט המקרים המחלה יכולה להיות מפושטת מאוד ולהקשות מאוד על איכות החיים. לעתים קרובות היא גם מלווה בכאבי פרקים או אפילו בדלקת פרקים ממש.

29/06/2005 | 07:03 | מאת: רחל

אלון שלום ברצוני לתת לך עיצה בעלי סבל מגיל צעיר מפסוריאזיס קשה בכל הגוף ניסה את כל סוגי הטיפולים וכולל ים המלח אשר עזר לו למס. חודשים ושוב חזרה המחלה לבסוף מזה שנתיים הוא אוכל בריא הרבה ירקות ירוקים לחם מלא, שבולת שועל וללא נקיניקים ובשר וללא גבינות צהובות ונמנע מחלב נמנע מקפה ושותה תה ירוק בלבד ועתה נעלם לגמרי הפסוריזיס והוא גם מרגיש בריא נפשית ורוחנית.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור