אלופציה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

25/06/2005 | 22:55 | מאת: הגר

אובחנה אצלי אלופציה בקרקפת. הדבר גורם לי לפגיעה רבה במהלך החיים- בושה, מבוכה וחוסר נוחיות. מאחר ולידתי לפני שישה חודשים ואני עדיין מניקה, רבים מן התכשירים לא מתאימים לי. אנא, איזה טיפול יכול לעזור במהירות המיידית? בתודה מראש.

26/06/2005 | 12:53 | מאת: ד"ר אשר יהב

זה מאוד תלוי בסוג האלופציה ובסבה שלה. אין אפשרות לתת לך ייעוץ וטיפול באופן וירטואלי!

26/06/2005 | 14:07 | מאת: הגר

דר' יהב שלום, תודה של תגובתך המהירה לשאלתי בנושא האלופציה אני מבינה בהחלט כי אי אפשר לתת טיפול וירטואלי, אך,לדאבוני, אני לא חיה בארץ, ולכן אין לי שום אפשרות להגיע לטיפול בארץ. הטיפול שקיבלתי כאן, לא עזר ומתחילתו מצבי רק החמיר. חשבתי כי אולי תוכל להמליץ על דרך טיפול, מרכיב תרופתי מסוים, או כל דבר אחר שיוכל לעזור לי. אני שבורה מהמצב הזה. בברכה, ותודה, הגר.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור