בעיית עור

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

24/06/2005 | 13:06 | מאת: מיטל

שלום רב יש לי פסוריאזיס מזה 14 שנה. כנראה בגלל הפסוריאזיס כל עקיצת יתוש משאירה אצלי סימן אדום על שטח יחסית גדול בעור ומגלידה רק לאחר מספר שבועות. לפני מספר שבועות ביקרתי אצל רופא עור מומחה בגלל שתי עקיצות בגב ובבטן שגירדו מאוד והדאיגו אותי בשל הסימן שהשאירו. הוא נתן לי לוראטדין (לאלרגיה) וזה די עזר. כרגע יש לי עקיצה בין החזה לגרון שגירדתי אותה הרבה ועכשיו יש לי סימן בערך בקוטר של 3 ס"מ וזה מלחיץ אותי שזה לא משהו אחר מעבר לפסוריאזיס. בשבוע הבא אני אבקר אצל רופא עור, ובינתיים הייתי מבקשת את חוות הדעת של אחד הרופאים בפורום. תודה רבה

24/06/2005 | 15:34 | מאת: ד"ר אשר יהב

לצערי עדיין אי אפשר לתת חוות דעת כאלה באופן וירטואלי!!!

26/06/2005 | 12:08 | מאת: נירית

שלום ד"ר. בתי בת 14 סובלת מס' שנים מפסוריאזיס קיבלה טיפול במשחות הבעיה לא נפתרה רציתי לדעת אם יש טיפול חדש למחלה זו. תודה מראש

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור