קרסוליים ונמשים

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

20/06/2005 | 00:49 | מאת: גיל

שלום, בחמש שנים האחרונות יש לי תופעה של הופעת מעין נמשים חומים בכל החלק האחורי והקדמי של הקרסוליים ובגב הרגליים, במיוחד היכן שהעצם הבולטת בצד הרגל, אציין שזה נמצא כמעט בסימטריה מלאה בשתי הרגליים, מדובר במאות נמשים חומים, זה מעין תהליך, בשנה האחרונה כמעט לא חלה התפתחות בזה. זה לא מפריע, לא בולט, לא כואב ולא מגרד לכן לא הלכתי לרופא , זה נראה בדיוק כמו עור שהזדקן שיש אצל אנשים מבוגרים . בעבר שזה התחיל חשבתי שזה סוג של אלרגיה למכנסיים ולכל נקודת מגע מתמשך שיש לי באיזורים הללו, ההופעה של הנמשים היא בנקודות המפגש של הגרביים ובחלק הגבי של כף הרגל בנקודות של כפכפי גומי או נעליים, נקודה מעניינת היא ששמתי לב שבסופי שבוע הצבע החום של הנמשים נהפך ליותר עמום ודהוי, הסיבה לכך שאני בסופי שבוע אין מגע עם הקרסוליים כי אני בדרך כלל עם קצר וללא גרביים. אני בן 37 לא מנומש בעל עור לא בהיר אך לא כהה במיוחד, אין בעיות בריאות למעט שאני שמן. האם יש לך איזה כיוון?

20/06/2005 | 20:56 | מאת: ד"ר אשר יהב

קשה מאוד לדעת מבלי לראות בדיוק מה השנויים האלה שאתה קורה להם נמשים.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור