נשירת שיער חמורה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

16/06/2005 | 22:12 | מאת: סיגי

שלום רב.אני סובלת מנשירת שיער כ-4 שנים.בבדיקות שערכתי אז התגלתה פעילות יתר של הבלוטה אך לאחר טיפול של 3 ח' היא התאזנה.מאז הנשירה לא פסקה.כל בדיקות הדם האחרות תקינות-ברזל,אבץ,הורמונים וכו'.היום 6 ח' לאחר הלידה אני סובלת מנשירה חמורה שאני מקוה שתיפסק בקרוב (החלק של אחרי הלידה לפחות) אבל אינני יודעת מה לעשות לגבי הנשירה הקבועה. בדיקות בלוטת התריס תקינות למעט TSH אשר נמוכה-0.2 האם לפי דעתך זו הסיבה לנשירה?לתשובתך אודה.

17/06/2005 | 15:05 | מאת: ד"ר אשר יהב

TSH נמוך- פרושו שיש לך עדיין פעילות- יתר של בלוטת התריס! את צריכה -על כן - לפנות לאנדוקרינולוג שיגדיל לך אולי את מנון התרופה שאת (אולי)מקבלת כטיפול בפעילות-יתר של הבלוטה.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור