יש לי בעיה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

13/06/2005 | 19:20 | מאת: בחורה 21

אני בת 22 ולפני שנה עשיתי בדיקה הורמונלית וגיליתי שיש לי שיעור יתר אני לא יוןדעת אם זה הפורום המתאים אבל פניתי לרופא אנדוקרינולוג שאמר שאי אפשר לעשות כלום לפני זה הייתי חלקה אני גם בהירה פניתי לרופא נשים ששלח אותי לעשות אולטרסאונד שלא גילה שום דבר ונתן לי גלולת דיאנה ואנדרוקור מאוחר יותר אני לוקחת דיאנה כבר שנה ואת האנדרוקור חצי שנה ביחד וחוץ מהסרת שיער בלייזר רציתי לדעת אם ניתן לעשות משהו נוסף והאם הגלולות שאני לוקחת באמת עוזרות כי אני לא רואה כל שינוי במצבי והשיער רק צומח יותר מה שמפחיד אותי מאוד והכניס אותי לפחד ועצב גדול כי אפילו אם אני יעשה לייזר אם השיער ימשיך לצמוח עוד ועוד בכל מקום זה לא יעזור הרבה וזה פוגע לי מאוד גם בבטחון העצמי אודה לך אם תענה לי תשובה במהרה

13/06/2005 | 20:28 | מאת: ד"ר אשר יהב

הטיפול בדיאנה+אנדרוקור יכול בהחלט לשפר את המצב אלא שזה דורש זמן וסבלנות.אחרי שנתיים לפחות של הטיפול הנל - יש להניח שכמות השיער תפחת.בנוגע ללייזר את צריכה להתייעץ עם אחד המכונים שעושים את הטיפולים האלה והם יגידו לך אםצבע העור וצבע השיער שלך מאפשרים טיפול מוצלח בלייזר או לא.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור