שערות מתחת לעור

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

03/06/2005 | 09:42 | מאת: יפית

היי, אני מורידה שערות ברגליים באמצעות מכונה להסרת שיער וצומחות לי כתוצאה מכך הרבה שערות מתחת לעור שקשה ולפעמים בלתי אפשרי להוציא אותם. האם יש דרך להפסיק את הצמיחה הזאת? או לחלופין להוציא אותם מבלי לגרום לפציעה של העור? תודה מראש, יפית

03/06/2005 | 15:30 | מאת: ד"ר אשר יהב

צמיחת השיער לתוך העור היא תוצאה כמעט בלתי-נמנעת של השימוש במכונה! באם את רוצה להפסיק את התופעה, גלייך להפסיק לאלתר את השמוש במכונה;וגם אז זה יקח לפחות 6-12 חדשים עד שהשיער יחזור למצבו התקין.במקום השימוש במכונה - אני מציע לך לעבור לקרם דפילאטורי שאותו אפשר להשיג בכל הפארמים או לעשות טיפול בלייזר.

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור