דיאנה ואנדרוקור

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

10/04/2005 | 20:16 | מאת: דפנה

רופא העור המליץ לי להתחיל טיפול בדיאנה בשילוב עם אנדרוקור בשל אקנה קלה אם כי עקשנית ומציקה מאוד בפנים (שחזרה לאחר רואקוטן). כמה זמן לוקח לשילוב של דיאנה ואנדרוקור לפעול להערכתך? שוב אציין כי מדובר באקנה קלה. מהו משך הטיפול באנדרוקור? האם לאחר הפסקתו ושימוש בדיאנה בלבד עלולים הפצעונים לחזור? מהו המינון המומלץ לאנדרוקור? תודה מראש, דפנה

02/05/2005 | 14:12 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

השילוב מומלץ במיקרים של אקנה על רקע הורמונלי ולאחר ביצוע פרופיל הורמונלי משך הטיפול לפחות שישה חודשים

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור