ילד עם גרד בראש

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

10/04/2005 | 10:00 | מאת: תמי

בני בן ה-5 מתלונן לאחרונה הרבה ש"מגרד לו בראש". כמובן שמיד חששתי מכינים, בדקתי ולמרות שלא ראיתי כלום עשיתי לו טיפול, שלא גרם להפסקת התלונות והגירוד. לא ניתן לראות שום דבר שגורם לגרד: ראשו תמיד מאד נקי, ללא קשקשים, וללא כל אדמומיות או פצעים בקרקפת. האם יש לך רעיון לסיבה שעלולה לגרום לגרד ?

10/04/2005 | 14:42 | מאת: אמא

נסי גם סרוק במסרק צפוף לפעמים הם קטנים ולא רואים אותם או להחליף שמפו למשהו טבעי,

02/05/2005 | 14:03 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

יובש של בקרקפת וקשקשת יכולים לגרום לגרד בנוסף שימוש בתכשירים לשיער יכולים לגרום לגרד מומלץ לפנות לרופא עור

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור