עור שמש ופצעים עזרה דחוף

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

02/04/2005 | 22:21 | מאת: יעל

עזרה ראשונה דחוףףףףףףףף!! בחשיפה קצרה לשמש אפי' עם כובע קסקט פני מתנפחות ואח"כ מאדימות תוך שעה שעתיים הם מתמלאות בפצעים קטנים הבוערים בעור (גוון העור שלי הוא חום) ההרגשה היא כעין מסכה שעוטפת ומנפחת את הפנים בביקור במוסקובה טיילנו ביום בהיר ושוב התופעה חזרה על עצמה שם קיבלתי כעזרה ראשונה משחה בשם ELOCOME היא עזרה לי מאוד אך מלבד רופא אחד שום רופא לא מוכן לתת לי אותה שוב בטענה מזיקה לעור בשמש של הארץ א. האים יש דרך סיכוי כל שהוא (אציין כי קרם הגנה לא עוזר)למנוע את התופעה? ב. האים מי שהוא מכם יודע להיכן אפשר לפנות כדי לקבל ייעוץ והכוונה? תודה תודה תודה

30/04/2005 | 16:45 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

מומלץ שתיפנה לבדיקת רופא עור או מרפאת עור לשם אבחנה וטיפול ניתן למרוח אלוקום לתקופות קצרות

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור