בעיית קשקשים רצינית

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

27/03/2005 | 01:25 | מאת: דוד

שלום ד"ר, אני סובל מבעיית קשקשים די רצינית. אני חופף באופן סדיר בשמפו מסוג פנטו 2 ב-1 שמפו נגד קשקשים + קונדישנר. אני "אשם" בתופעה כי אני "מכור" ללחפור בעדינות בעור הקרקפת ו"לפרק" אותו, מה שיוצר קשקשים גדולים. אני מאמין שגם ללא המגע שלי קיימת בעיית קשקשים ו"עור קרקפת מתפרק". מהו הפתרון למניעת בעיית עור זו? כמובן שאני חייב להפסיק לעודד את התופעה, אך איזה תכשיר/תרופה ימנעו מהעור להיות כ"כ קל להתפוררות? תודה רבה.

24/04/2005 | 21:40 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

מומלץ שימוש בשמפו לשיער שמן של האד אנדשןלדרס או קרסטס של לוראל

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור