כתמים כתומים בידיים

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

24/03/2005 | 10:02 | מאת: אפרת

זה זמן רב שלידיים שלי יש גוון כתום וזה לא כתוצאה מאכילת ירקות כתומים, כששאלתי רופאים הם לא חשבו שזה דורש התייחסות מיוחדת, אולם היום הופיע לי ממש כתם עגול ביד בצבע כתום כמו של חינה. כאשר בדרך כלל כל היד שלי היא בעלת גוון כתום פחות או יותר אחיד והפעם זה ממש כתם שניתן לראות בבירור על רקע הצבע הלבן יחסית של שאר היד. מה זה אומר?

18/04/2005 | 14:20 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

פיגמנט בעור יכול להופיע אכן לאחר אכילה מוגברת של ירקות המכילים פיגמנט כמו בטאקרוטן או כתוצאה ממגע בחומרים הצובעים את העור מומלץ לפנות שוב לקבלת חוות דעת נוספת מרופא עור

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור