הסרת כתם לידה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

21/03/2005 | 02:29 | מאת: ולדי

שלום רב, ברצוני להתייעץ ולקבל פרטים לגבי הסרת כתם לידה שטוח מעור הפנים. בלועזית wine port stain דגשים:אני בן 22 אזור הכתם נמצא בשטח הפנים גם מכסה את העין שמעתי על טיפול בלייזר רציתי לדעת כמה זה עולה וכמה זה יכול לעלות גם מבחינה של תופעות לוואי סוג העור שלי הוא בהיר קראתי באינטרנט על טיפולים עם סוגים שונים של תכשירים,האם זה הגיוני או שזה בלוף? הייתי רוצה להבין יותר איך כתם לידה נוצר ואיזה טיפולים יש מה הלכה למעשה נעשה בטיפול בלייזר ומה התופעות לוואי.. תודה מראש לכל מי שישיב לי

21/03/2005 | 16:42 | מאת: ד"ר בונפרין

ולדי שלום, אשמח אם תפנה אלי את תמונת הכתם לכתובת האימייל [email protected] ואענה לך ע"פ ראיית חומרת מצבך . בתודה ד"ר בונפרין

18/04/2005 | 13:16 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

ניתן להבהיר את הכתם בצורה ניכרת מומלץ שתיפנה למרפאת קלאס קליניק בתהש אלי או לפרוםסור אורנשטיין או לדר משה לפידות ביח השרון בברכה

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור