סבוריאה

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

18/03/2005 | 23:17 | מאת: לי

לדר"ר שוחט שלום! אני נכה צה"ל [מחלת הסכיזופרניה[ ויש לי כמה שנים סבוריאה ורופא העור אמר לי שהיא בצורה בינונית עד קשה וזה מאוד מגרד יש לי 2 שאלות 1. האם אפשר להעלות אחוזי נכות בגלל סבוריאה [עד עכשיו לא ידעו מזה ]? 2. האם סבוריאה יכולה להתפתח בגלל מצב נפשי בעתיד לפסוריאזים[אנימודאג מזה] ואיך מבדילים בין סבוריאה חריפה לפסוריאזיס? לי

23/03/2005 | 15:32 | מאת: ל

לד"ר שוחט שלום! עדיין לא קיבלתי תשובה לשאלותיי!!! מקווה לתשובה! בתודה לי

16/04/2005 | 17:30 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

בסבוראה בדכ אין חריגה מגבול השיער והגעים מכוסים קשקשת שומנית בפסוריאזיס הנגעים עבים יותר ומכוסים קשקשת יבשה לגבי פרופיל יש לבדוק בספר הפרופילים

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור