צלקות אקנה וקצת פצעים

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

08/03/2005 | 20:41 | מאת: ~מורן~

אני בת 24 עם גוון עור פנים בהיר ומעוניינת מאוד לשפר את מצב הפנים יש לי צלקות קטנות ב-2 הלחיים שאף אחד לא יכול להבחין בהם אך לי זה מציק עד מאוד. וקצת נמשים על האף שאלתי היא: עדיין יש לי כמה פצעים פה שם ממש לא רציני האם יכולים לטפל בי בטיפול פילינגים בלייזר או שיוף עור בגלל הפצעים שהם ממש מועטים? ואם כן איזה טיפול מתאים יותר לבעלי עור בהיר הצלקות הן לא עמוקות הן כנקודות נקודות על פני הלחיים וזה גורם לעור שלי להיות מחוספס בתודה : מורן

29/03/2005 | 23:47 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

במידה ומדובר בצלקות שקועות הטיפול המומלץ שיוף בליזר או פילינג כימי עמוק

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור