אדמומיות בפנים דחוף

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

07/02/2005 | 09:28 | מאת: אתי

מזה כמה זמן בעלי סובל מאדמומיות קשה בפנים שנראת כמו כוויה או שיזוף יתר מהפנים ועד לגרון באזור הגרון זה הפך למעין בועות יבשות זה שורץ ולא נעים כיון שהתור לרופא עור רחוק פנינו לרופא משפחה שנתן משחות שהחריפו את המצב ניסינו משחות מרגיעות עור וגם מישחות טיבעיות אך ללא הועיל יש לציין שעם אכילת דברים מסוימים למשל פיצוחים הדבר מחמיר וגם נוספים פיצעונים קטנים ירקרקים באיזור האף והלחיים אודה לך אם תוכל לעזור

07/03/2005 | 10:35 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

מומלץ שתיפנו לטיפול רופא עור ישנן מספר אבחנות ובהתאם טיפולים

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור