רואקוטן

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

04/02/2005 | 22:57 | מאת: מור

שלום! אני בת 20, מטופלת ברואקוטן מזה 3.5 חודשים. מבחינת תופעות לוואי: יובש (כמו כולם) נשירת שיער, ומדי פעם כאבי פרקים. כל בדיקות הדם היו טובות. מה שמטריד אותי מאוד, זה שלא נראה עד כה שיפור משמעותי. האם זה נורמלי ?! האם נגזר גורלי לחיות עם אקנה לנצח? האם הרואקוטן עוד ישפיע ? תודה מראש!!! מור

06/03/2005 | 09:25 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

ברואקוטן בשלב ראשון יכולה במינון גבוהה גם להיות החרפה בפצעים יש להמתין מספר חודשים עד לקבלת שיפור ולא בכל המיקרים התרופה עוזרת

06/03/2005 | 09:25 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

ברואקוטן בשלב ראשון יכולה במינון גבוהה גם להיות החרפה בפצעים יש להמתין מספר חודשים עד לקבלת שיפור ולא בכל המיקרים התרופה עוזרת

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור