הורדת נקודות חן ללא צלקת, יש דבר כזה ?

דיון מתוך פורום  רפואת אסתטיקה ועור

02/02/2005 | 16:25 | מאת: bimibam

יש לי כמה נקודות חן בגוף שדי שמפריעות לי והייתי מעוניין להוריד אותם, לפי מה ששמעתי ממספר אנשים זה משאיר צלקת שהיא יחסית בולטת לפי מה שהבנתי ( כמו תפירה או שזה שמשאיר פס די בולט על העור ) אז לשאלות, יש דרך להוריד אותם ללא צלקת ? מה תווך המחירים ? ואני אשמח לדעת אם זה מגיל מסוים. תודה

13/02/2005 | 23:03 | מאת: ד"ר מיקי שוחט

לא ניתן להוריד נקודות חן ללא צלקות ואולם ניתן להוריד במיקרים מסוימים ללא תפרים עים צלקות מינימליות מומלץ מלאחר גיל העשרה וטווח המחירים לכל נקודה מאות שקלים

מנהל פורום רפואת אסתטיקה ועור